Liliana Mincă, exclusă din PP-DD

359
1
Liliana Mincă, exclusă din PP-DD - lilianamincaexclusa-1416754705.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Liliana Mincă a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a fost exclusă din Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD).

Excluderea a avut loc la scurt timp după ce Mincă, parlamentar ales în Colegiul 3 Săveni, județul Botoșani, a acuzat conducerea partidului că este ilegitimă și că "a înșelat așteptările electoratului".

Liliana Mincă apreciază că decizia conducerii PP-DD de a o exclude este una abuzivă, nejustificată și neîntemeiată statutar, hotărâtă de către o conducere nelegitimă și neînregistrată legal.

"Este, din nou, o hotărâre discreționară generată de reacția parlamentarilor PP-DD la lipsa de strategie, lipsa de experiență politică și de verticalitate a conducerii partidului, care, încă o dată, consideră că partidul și membrii acestuia sunt la dispoziția lor, în mod necondiționat", a adăugat parlamentarul PP-DD.

Liliana Mincă a cerut, la sfârșitul săptămânii trecute, președintelui PP-DD, Simona Man, demararea procedurilor pentru organizarea congresului partidului în cadrul căruia să fie aleasă o nouă conducere.

Ea și alți 13 deputați PP-DD au anunțat atunci că renunță la orice colaborare cu conducerea partidului.

Comentează știrea

DODO
23 noiembrie 2014
acum sau niciodata

S-a dat startul dezertarilor de la cei invinsi ! Fuguta, acum la ACL, poate va lipiti de ceva.Cind ati intrat PP-DD nu stiati cu cine va inhaitati? sau atunci era pe val. Toti oportunistii se vor inghesui acum la pupat ( miini, cur etc ) de ACL-isti. Tanti esti dusa, ca puteti sa va parareorganizati ca tot nu faceti vre-o brinza, pe voi va strica CARACTERUL vostru de lipitori politici.Cit ai fost directoare la LOTO si-ti carai salariul cu roaba,taceai chitic , acum esti mare aparatoare a dreptatii ! De idioti ce sinteti nici nu v-ati prins ca asta NU este un partid ci o unealta de santaj a lui Diaconescu, sa mai faca si el un ban.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3953 secunde