Liderul PSRO Constanța Virgil Senopol: "Victor Ponta distruge o țară și un partid"

313
1
Liderul PSRO Constanța Virgil Senopol:

Articole de la același autor

Liderul PSRO Constanța, Virgil Senopol, consideră că ceea ce s-a întâmplat, astăzi, în Parlament, în cazul votului privind ridicarea imunității lui Victor Ponta este extrem de tragic pentru România și pentru democrația românească. 


"Alegând să pună majoritatea parlamentară scut în fața justiției, Victor Ponta s-a condamnat pe sine și partidul pe care îl conduce la sinucidere politică. De astăzi, Victor Ponta este liderul corupților și al coaliției anti-justiție care s-a structurat în jurul său. Ascunzându-se în spatele majorității parlamentare, Victor Ponta a transformat imunitatea parlamentară în impunitate în fața legii, ratând singura șansă de a-și demonstra nevinovăția pe care o clamează. După votul de azi, criza politică a fost escaladată, făcând imposibilă rămânerea actualului prim-ministru în funcție fără costuri uriașe de imagine și reputație internă și externă, cu costuri economice și sociale semnificative. Singurul vinovat de actuala criză politică din România este Victor Ponta", a transmis Virgil Senopol. 


El a adăugat că, prin demisia sa, Victor Ponta ar rezolva această situație jenantă pentru România. 
"Un prim-ministru acuzat de fapte de corupție trebuie imediat să-și dea demisia, dacă nu pentru onoarea sa, pentru onoarea și reputația României. Pentru că imaginea externă și reputația înseamnă bani și investiții. Din păcate, deciziile greșite ale lui Victor Ponta afectează întreaga stângă românească, însă, suntem convinși că social-democrații adevarați înțeleg că adevărata stângă nu este la PSD-ul lui Victor Ponta, Dragnea sau Șova. Și, este doar o chestiune de timp până când "bolovanul" Victor Ponta va atrage după el întreg partidul. Dar, stânga românească are resurse de reinventare și adevărații social-democrați se vor reuni în Partidul Social Românesc", a mai spus Virgil Senopol.



Comentează știrea

vaporeanu
10 iunie 2015
job

Colaborare sigura pentru cei interesati de castiguri suplimentare! Incepeti rapid si fara riscuri,in asa fel incat sa castigati intr.-un mod garantat bani mai multi.Oferim contract si tot ceea ce aveti nevoie pentru o activitate relaxanta si de incredere maxima .Pentru mai multe informatii,contactati-ma la adresa de email : [email protected].

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0336 secunde