Liderul PNL Năvodari, George Niculescu, gazdă pentru Siegfried Mureșan

620
Liderul PNL Năvodari, George Niculescu, gazdă pentru Siegfried Mureșan - liderulpnlnavodari-1558381077.jpg
Siegfried Mureșan, candidatul PNL pentru Parlamentul European  a ales să revină în județul Constanța, de data aceasta chiar în orașul Năvodari.


"Într-o zi de duminică am ales să mergem printre cetățenii orașului Năvodari împreună cu președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă și numeroși colegi liberali. A fost o plăcere să ne aflăm printre năvodăreni și să discutăm deschis despre problemele cu care se confruntă cetățenii orașului. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care au înțeles că alegerile pentru Parlamentul European sunt fundamentale pentru evoluția României, iar cei care ne reprezintă țara trebuie să fie adevărați profesioniști", a spus Siegfried Mureșan.


La rândul lui, președintele PNL Năvodari, George Niculescu, a spus că Partidul Național Liberal este singurul partid din România care se bucură de respect și deschidere la nivelul Uniunii Europene și are capacitatea de a influența decizii în favoarea României.


"Românii vor să militeze pentru democrație, pentru respectarea drepturilor și libertăților fundamentale și pentru o Europă unită.
Guvernarea PSD-ALDE este nocivă pentru viitorul țării noastre, de aceea la referendumul convocat de președintele Klaus Iohannis este important să răspundem cu DA pentru a opri corupția și infractorii.


Partidul Național Liberal este singurul partid care a stat de vorbă cu oamenii, a fost prezent în toată țara, în timp ce PSD-iștii se ascund de români și le este teamă să nu fie trași la răspundere pentru promisiuni neonorate", a spus George Niculescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6686 secunde