Liderul PC din Hârșova îl ceartă pe fostul primar Ionel Chiriță

1471
2
Liderul PC din Hârșova îl ceartă pe fostul primar Ionel Chiriță - viorelionescuconferintapc11-1316097009.jpg
Președintele Organizației PC din Hârșova, Viorel Ionescu este foarte nemulțumit deoarece fostul primar al orașului, Ionel Chiriță a început să facă declarații în numele Uniunii Social Liberale.
"Fostul primar Ionel Chiriță s-a apucat și tot face declarații în numele USL Hârșova. Eu îi spun public că nu poate vorbi în numele USL deoarece, aici, nu a fost semnat niciun protocol", a spus Viorel Ionescu în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi.
Printre altele, el a mai precizat că îi transmite fostului primar Chiriță să nu mai implice PC Hârșova în disputele lui personale cu actualul primar Tudor Nădrag.


Comentează știrea

george
15 decembrie 2011
Viorel Ionescu

pai cum domnule Ionescu nu s`a semnat protocolul aliantei pentru Harsova? A`ti uitat cumva ca la semnarea protocolului a`ti refuzat sa mergeti si astfel din partea pnl-pc s`a dus Ionel Dia? Si hai sa va mai zic ceva, Chirita nu a vorbit niciodata in numele usl harsova, pentru ca desi exista acel protocol, el nu este respectat nici de pc si nici de psd care stim cu totii foarte bine ce cumetrie face cu pdl.

Viorel Ionescu
6 martie 2012
Protocol USL

Draga domnule "George". Scuza-ma ca ti-am raspuns asa de tarziu dar am vrut ca timpul sa-ti raspunda la intrebarile puse. Suntem in martie si, dupa cum vezi, la Harsova nu este semnat niciun protocol. Ca multi alti concetateni, ai fost indus in eroare de afirmatii iresponsabile. Cat despre asa-zisa incercare de a semna protocolul, iti dau urmatoarea adresa: http://www.jurnaldeconstantaonline.ro/2011/04/22/darie-l-a-inlocuit-pe-vrabie-la-semnarea-protocolului-usl-pestera/ Interesant, nu? Eu "refuz" iar altii se "interneaza". Si inca ceva: sunt deschis la a vorbi cu oricine. Dar asa cum eu o fac direct, am pretentia ca si ceilalti sa nu se mai ascunda dupa pseudonime. Multumesc.

Răspuns la: Viorel Ionescu
Adăugat de : george, 15 decembrie 2011
pai cum domnule Ionescu nu s`a semnat protocolul aliantei pentru Harsova? A`ti uitat cumva ca la semnarea protocolului a`ti refuzat sa mergeti si...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.865 secunde