Liderul Partidului Noua Republică de la Constanța, Cătălin Anghel, a demisionat

163
Liderul Partidului Noua Republică de la Constanța, Cătălin Anghel, a demisionat - demisiecatalinanghel1024x682-1397138703.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Noua Republică Filiala Constanța, Cătălin Anghel, a demisionat din funcția pe care o deținea dar și din partid.
"Fiind prima mea experiență politică, pot spune că am cunoscut aici o serie de oameni entuziaști, care deși nu au mai făcut politică au crezut că dacă doar se pun cu ideile lor curate în fața oamenilor, vor veni și rezultatele mult dorite. Ei bine, nu este ușor să schimbi mentalități, dar și mai greu este să promovezi azi ideile simple și cinstite în interiorul structurilor de tip partid, mai ales când în spatele vorbelor frumoase se ascund oameni care, deși nu au nimic să spună, au pretenția că vorbesc frumos, desăvârșiți demagogi", a spus Cătălin Anghel.
El a mai precizat că nu regretă nicio clipă că a intrat în politică, fiindcă a făcut acest pas determinat de dorința de a pune în slujba comunității experiența de viață și puterea sa de muncă. Mai multe detalii citiți în ziarul Cuget Liber de mâine.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4892 secunde