Liderul liberalilor din Constanţa, Bogdan Huţucă: „PNL va colabora cu USR pe plan local”

1140
Liderul liberalilor din Constanţa, Bogdan Huţucă: „PNL va colabora cu USR pe plan local” - hutuca-1637696004.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a simţit nevoia să vorbească despre criza politică din România care, în opinia sa se află pe final, şi a transmis un mesaj pe Facebook pentru toţi susţinătorii PNL. Huţucă a vorbit şi despre alianţa PNL-PSD, spunând că apariţia acesteia nu ar fi fost posibilă dacă situaţia nu o impunea.

Totodată, Bogdan Huţucă a explicat că pe plan local PNL va continua colaborarea cu USR-PLUS.

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis în această perioadă de criză guvernamentală, de la mesaje de încurajare și laude până la sfaturi și critici aspre. Apreciez interesul și mă preocupă îngrijorarea voastră față de ceea ce se întâmplă pe scena politică. România se confruntă cu multe crize și este firesc ca toate aceste crize să nască îngrijorări pentru fiecare dintre noi. Peste criza sanitară s-au suprapus provocările majore în zona economică, explozia prețurilor la energie și, colac peste pupăză, destrămarea coaliției de guvernare. Iată că după aproape două luni, criza politică își va găsi deznodământul. Vă spun că sunt în asentimentul vostru. Nu sunt fericit, nici împăcat cu această idee. Dacă ar fi să găsesc 100 de argumente emoționale pentru care ar fi trebuit să evităm colaborarea cu adversarii noștri tradiționali la nivel guvernamental, le-aș găsi. De asemenea, după mai bine de 25 de ani de experiență profesională, doar un argument rațional care impune situația de față este necesitatea/urgența de stabilitate și predictibilitate guvernamentală. În plus, sunt de partea celor care s-au săturat să vadă politica făcută pe rețele de socializare. De aceea, evit să fac postări emoționale doar de dragul de a puncta politic.

Dezvoltarea județului Constanța nu este negociabilă! Fiecare locuitor din acest județ merită un trai decent! În același timp, rămân consecvent cu mine și cu electoratul de dreapta din Constanța și continuăm ce am început încă din 2016. Indiferent cât de mult le plac, unora din USR, declarațiile emoționale pe rețelele de socializare, pe plan local continuăm colaborarea”, a transmis preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.758 secunde