Lider al PMP Constanța: "Doar atât poți, zdreanță?!"

2127
1
Lider al PMP Constanța:

Articole de la același autor

În cursul nopții trecute, 21.11.2017, sediul Partidului Mișcarea Populară, Organizația Constanța, a fost vandalizat. Unul dintre geamurile clădirii a fost spart, iar la fața locului s-a găsit o sticlă. În consecință, au fost sesizate organele abilitate, printr-un apel telefonic la 112, iar o echipă a poliției s-a deplasat la fața locului. Aceasta a început o anchetă, pentru identificarea și sancționarea făptuitorului, conform prevederilor legale.


"Cel mai probabil, autorul a vrut să transmită un mesaj de intimidare.


O astfel de acțiune denotă faptul că PMP și conducerea este incomodă pentru adversari, iar faptele nu trădează decât slăbiciune", consideră președintele PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz. 


Mai mult, liderul PMP Constanța, Claudiu Iorga Palaz, care este și vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, îi transmite public, prin intermediul unui comunicat de presă, persoanei care a săvârșit această acțiune, următorul mesaj: "Doar atât poți, zdreanță?!"


Comentează știrea

MIHAI
23 noiembrie 2017
PEMEPE , PALAZ SI ZDREANTA

Evenimentul ne cutremura si ne indigneaza profund . Profanarea sediului in care dl cu trei nume de rezonanta , Claudiu imparat , Iorga istoricul si Palas Atena cugeta la binele patriei in calitate de presedinte pemepe , si al urbei ca consilier , ( daca eram deputat scriam ca si consilier ) , depaseste cazul ramas in istorie , incendierea Reichstagului . Geamul , ca geamul , dar ce facem cu inalta personalitate politica , dl Palaz , care putea sa fie taiat de un ciob de sticla , in timp ce punea in ordine ideile sale politice si administrative . Norocul dlui Palaz este ca nu prea da pe la sediu . Profitam de ocazie ca sa analizam cele doua poze , din care retinem figura inteligenta a celui care are pe langa toate calitatile si pe aceea de " profesionist administratie publica " . Alaturi avem prilejul rar sa-l vedem pe lautarul Turcitu , cu zambetul lui perfid de gioconda , bucuros ca are prilejul sa fie vazut pentru a doua oara de catre cei care l-au votat , si pentru regretul ca sediul partidului nu s-a prabusit peste Palaz . In loc sa-i multumeasca atentatorului pentru fapta sa odioasa , care le-a oferit constantenilor prilejul sa - si reaminteasca de el si ca este inca presedinte si consilier , dl Palaz , cu talentul sau scriitoricesc si incisiv , i-a trimis acestuia un mesaj mobilizator , care , presupunem noi , il va determina pe Zdreanta sa atenteze din nou la securitatea cladirii , unde dl Palaz elaboreaza idei si actiuni menite sa duca municipiul , judetul si patria pe noi culmi de progres si civilizatie , cand omenirea va deveni mai buna si nu va mai sparge geamuri . Ne intrebam si noi , fiind alaturi de dl Palaz : Doar atata poti , Zdreanta ? Daca vrei sa realizez mai mult in domeniul demolarilor , inscrie-te in pemepe .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3693 secunde