Liberalul Robert Boroianu, în cursa pentru Primăria Constanța: "Nu sunt omul niciunui grup de interese"

Joi, 14 Mai 2015, 17:12
1424
Copreședintele Organizației Municipale a PNL Constanța și, totodată, posibil candidat pentru postul de edil la Primăria Constanța la alegerile locale din 2016, Robert Boroianu a susținut, ieri, prima sa conferință de presă. Alături de el, la prezidiu, s-au aflat consilierii locali Ana Marcu și Radu Matei, care fac parte din echipa sa de la municipiu.

"În ultima perioadă, presa a semnalat o slabă opoziție la Constanța. Acest lucru se va schimba. În urmă cu o lună de zile, mi-am anunțat intenția de a candida la Primăria Constanța. În acest moment, există o competiție internă în partid pentru desemnarea candidatului la alegerile locale din 2016. Până acum, în afară de mine, mai sunt trei colegi care și-au anunțat disponibilitatea de a candida, Iustin Fabian Roman, Ovidiu Cupșa și Ramona Mănescu. Personal, eu și echipa mea avem un proiect numit - Primăria Constanța 2016. Vom face dezbateri publice pe temele cuprinse în proiect și ne dorim ca la aceste dezbateri să participe cât mai mulți constănțeni", a declarat Robert Boroianu.

Printre altele, acesta a precizat că una dintre prioritățile sale vizează investițiile din Constanța, deoarece orașul a fost privat prea mult timp de investitori.

"Constanța a fost un oraș închis pentru investitori. Îmi doresc să aduc cât mai mulți investitori și să cresc bugetul Constanței. Vreau să avem în Constanța un mediu privat puternic, bazat pe valoarea inteligenței și creativității care să conducă la creșterea bugetului orașului nostru, care să funcționeze cu taxe și impozite mici pentru ca, mai apoi, să putem investi în educație, sănătate, siguranța cetățeanului, mediu, cultură și sport. Acestea sunt câteva dintre reperele mele în proiectul Primăria Constanța 2016", a mai spus Robert Boroianu.

"Trebuie să existe o solidaritate cu cei aflați în nevoi"

Întrebat de ce până acum nu s-a știut deloc de el în mediul politic și care este motivul pentru care își dorește să candideze la Primăria Constanța, Robert Boroianu a dat de înțeles că acum a simțit că este momentul pentru a se evidenția pe plan politic. "Nu sunt omul niciunui grup de interese, am făcut lucrurile în viață așezat. Mi-am construit o familie și o afacere și, cred că acum, la 45 de ani, este timpul potrivit să fac ceva și pentru constănțeni", a explicat Boroianu.

În altă ordine de idei, Robert Boroianu a fost "testat" de jurnaliști și cum va proceda în privința pachetelor pe care Primăria Constanța le acordă în momentul de față.

"Da, sunt de acord ca aceste pachete să fie acordate în continuare dacă eu voi ajunge la Primăria Constanța. Consider că trebuie să existe o solidaritate cu cei aflați în nevoi. Cu toate acestea, în toate întâlnirile pe care le voi avea cu locuitorii din Constanța, le voi spune sincer că aceste pachete nu vor fi oferite de mine, de Robert Boroianu, cum s-a înțeles că sunt oferite de Radu Mazăre, ci le voi explica că ele sunt oferite de administrația publică locală", a mai spus Robert Boroianu. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2971 secunde