Liberalul Robert Boroianu dorește ca toți românii să beneficieze gratuit de apa potabilă

6114
13
Liberalul Robert Boroianu dorește ca toți românii să beneficieze gratuit de apa potabilă - robertboroianu3-1480428020.jpg

Articole de la același autor

Liberalul Robert Boroianu, candidat al PNL Constanța pentru funcția de deputat a organizat o conferință de presă în care a prezentat una dintre propunerile sale în momentul în care va ajunge în Parlament. El a declarat că, atunci când va ajunge parlamentar se va consulta inițial, cu colegii săi din partid și va propune un amendament la Constituția României prin care apa potabilă să fie asigurată gratuit pentru toți românii. Propunerea sa vizează atât cetățenii cât și toate gospodăriile din toată țara și face referire atât la la racordarea cât și la consumul gratuit al apei potabile.


"Am umblat împreună cu colegii mei prin județ și am observat că, deși suntem în 2016, populația nu are acces la apa potabilă. Nu este un lucru normal ce se întâmplă. Din acest motiv, în momentul în care voi ajunge în Parlament, mă voi consulta cu ceilalți colegi din partid și, atunci când se va discuta despre modificarea Constituției, voi propune un amendament prin care accesul la apă sa fie gratuit pentru toți consumatorii casnici. Concret, românii nu ar trebui să plătească consumul de apă. Am luat exemplul altor țări, cum ar fi Slovenia, unde apa este gratuită. Costurile consumului de apă ar trebui să fie suportat de la bugetul de stat", a declarat Robert Boroianu. 


El a mai spus că, deocamdată, nu a fost calculat un impact bugetar însă așa cum există bani pentru alte lucruri așa ar trebui să existe și pentru ca populația să nu mai plătească pentru apa potabilă.


"Nu am făcut un calcul, dar vom face la momentul potrivit. Apa potabilă trebuie să fie gratuită pentru toți cetățenii. Așa este și în Slovenia, cred ca se poate și la noi. Să fie asigurată prin intermediul autorităților locale iar compensarea să se facă de la bugetul de stat", a mai adăugat liberalul Robert Boroianu. 


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
prostei populista
29 noiembrie 2016
aiureala

Cum sa fie apa gratis? nu si-ar mai contoriza nimeni apa si s-ar face risispa, apa este foarte pretioasa si numai pretul ii impeiedica pe unii sa faca risipa. ESTE O NPROSTIE FARA SEAMAN pentru prosti!

cristi
30 noiembrie 2016
sa platesti pana saracesti

Auzi, mai aiuritule ! Atunci stai ca prostul sa platesti cat iti cere raja. La noi este o prostie, in alte tari se poate !

pentru cristi
30 noiembrie 2016
esti complet neinformat

Apa este mai de pret decat aurul. cum sa lasi apa pe gratis? trebuie economisita. Nu ai nici cele mai vagi informatii despre resurse si despre ecologie.

Crisan
30 noiembrie 2016
Afară din Parlament

Omul acesta chiar nu ști pe ce lume trăiește, sau insulta cu Bună știință alegătorii. Înțeleg din discurs ca nu meritam decât. ..apa, paie și bătaie! Bravo domnule! Ai început bine, o sa sfârșești și mai bine.

Constantean
30 noiembrie 2016
Populismul e gratis!

Pentru ca cei săraci/ sărăciți de... să aibă 4m cubi de apa gratis, ar trebui ca cei cu salarii si pensii foarte mari să acopere diferența. S-o plătească si de 10 ori mai scump dacă e nevoie.

Nazi
30 noiembrie 2016
Opinie

Apa potabila sa fie gratis e ok dar apa menajera dublu si asa îsi scot pârleala cei de la raja si asa ne taxeaza la cat intra atâta iese.

Zamolxe
30 noiembrie 2016
E, ne lasi?

Nu e prost tipul. Adica bugetul national sa plateasca baietii destepti si mafioti ca sa livreze apa romanilor insetati sa fie prostiti. OK,Ce zice omul daca tot ce tine de exploatare si distributie sa fie atunci nationalizat si sub stricta supraveghere inclusive din partea institutiilor de forta,tinandu-se seama ca apa e totusi cea mai importanta in mentinerea vietii? Asa,fara ca niste firme ,,prietene'' sa primeasca bani cacalau de la buget ? Nu e prost degeaba Boro....

Bulina
30 noiembrie 2016
Apa gratis

Doamnee mare ti-e gradina. Pai cum sa fie gratis? Va dari seama cum o sa fie arteziene in fiecare curte, se vor uda curtile non stop, apa va fi lasata sa curga la chiuveta ca oricum e moca. Da frate, asa propuneri mai rar. Eu zic sa fie totul gratis. Si mancarea si gazul si energia. Tot. Doamneee ce cretin si mai vrea si in Parlament!! Vroiam sa i votez pe Liberali. Nu mai merg la vot deloc. Niste cretini cu totii!

#Bulina
30 noiembrie 2016
Quod erat demonstrandum

Doar v-am spus ca toti politicienii sunt idioti.Nu m-ati crezut.Daca mai aveti nelamuriri sau intrebari, puteti sa-i scoateti la tabla pe fiecare in parte.Niciunul nu trece clasa.Boroianu si-a dat corijenta in toamna asta.E repetent,sa vina la anul.In plus, eu vreau sa stau de vorba serios cu mamica lui.Are un copil lenes la carte.Interesant cum el propune ca apa potabila sa fie platita de Guvern si salamul de la Gepeto sa fie vandut pe bani multi.Daca mergeti la clasa a I-a cu pesedei,va puneti mainile de cap.

Răspuns la: Apa gratis
Adăugat de : Bulina, 30 noiembrie 2016
Doamnee mare ti-e gradina. Pai cum sa fie gratis? Va dari seama cum o sa fie arteziene in fiecare curte, se vor uda curtile non stop, apa va fi...
Lazar
30 noiembrie 2016
Apa gratuita de Boroianu de la PNL

Individul asta daca au furat in stil barabar la Gepeto,fraude cat nu va puteti inchipui,el chiar crede din afara de ne cunostinta ca nu stie la ce nivel ajunge costurile de apa pe locuitor sau persoana la nivel national,pentru ca lui RAJA i-a montat ceasul pe conducta dupa robinet exact cand a cumparat casa si a-ia tot din furaciuni si ani de zile si a-i cea a furat in stil barbar si a ajuns Smecherul PNL C-ta prin Fraude,spalari de bani,evaziuni fiscale,documente false,firme falimentate si vandute si d-na Prc Puiu Zarafina ,Adina Florea si al-ti ca si dl Militian Comisar sef dr in stinte si drept la Chisinau Adrian Rapotan cu vechime de 33,3 ani la Militia C-ta nu a auzit absolut nimica,parca a fost sefu politiei a unei comune din Senegal,Somalia,Eritreia sau Cabun in Africa noi singuri ne injosim ne jignim cu aceste persoane care ne reprezint si ne au reprezentat.ca legea e numai a lor si a infractorilor restul e fara valoare,d-na Carmen M.Bulina te rog citeste comentariu si cerei adresa mea de e-mail direct lui Boroianu R.Aurel PNL

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9808 secunde