Liberalul Florin Roman cere respingerea Codului Administrativ inițiat de UDMR

301
Liberalul Florin Roman cere respingerea Codului Administrativ inițiat de UDMR - liberalulflorinroman2-1588511268.jpg

Articole de la același autor

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, solicită includerea pe ordinea de zi a comisiilor de specialitate a proiectului de lege privind Codul administrativ inițiat de UDMR, precum și respingerea acestuia, apreciind că inițiativa vizează "atingerea obiectivului autonomiei".

"Deputații PNL solicită includerea pe ordinea de zi, sau pe ordinea de zi suplimentară a plx 190/2020, la toate cele patru comisii de raport și la cele doua comisii de aviz, pentru a fi respins prin vot. Solicităm totodată trimiterea de urgență a avizelor și rapoartelor în plen, pentru a acorda un vot împotriva acestui proiect. O nouă dovadă a înțelegerii dintre PSD și UDMR, după adoptarea tacită la Camera Deputaților a proiectului de lege privind Autonomia Ținutului Secuiesc", arată liderul deputaților PNL, într-un comunicat de presă.

Florin Roman a mai adăugat că proiectul, adoptat tacit de Senat, a fost susținut și votat de senatorii PSD în comisiile de specialitate, "semn că de aceasta dată, acordul PSD a fost unul la vedere, de susținere pentru proiectul UDMR".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9206 secunde