Liberalii vor vota împotriva pensiilor speciale pentru primari

306
Liberalii  vor vota împotriva  pensiilor speciale  pentru primari - liberaliivorvota-1521132770.jpg
PNL va vota împotriva proiectului de lege privind acordarea pensiilor speciale pentru primari, a anunțat, ieri, președintele PNL, Ludovic Orban.

El a scris, pe Facebook, că niciun parlamentar PNL nu se află printre inițiatorii acestei propuneri legislative.

"PNL susține principiul contributivității pentru acordarea pensiei. PNL susține și va vota eliminarea tuturor pensiilor speciale, mai puțin pensiile de serviciu ale militarilor și magistraților. PNL este singurul partid care a votat împotriva pensiilor speciale pentru parlamentari, funcționari parlamentari, primari și alții", a afirmat Orban.

El le transmite celor care "încearcă cu tot dinadinsul" discreditarea PNL promovând "tot felul de știri false" despre poziția oficială a partidului că nu vor reuși.

"Nu ne puteți discredita cu minciuni și deformări grosolane ale realității. Nu defrișăm și nu susținem pensii speciale. Nu mai desconsiderați capacitatea oamenilor de a trage propriile concluzii! Minciuna are picioare scurte, iar oamenii v-au învățat jocul deja", a adăugat Orban.

Mai mulți parlamentari au depus o inițiativă legislativă la Camera Deputaților prin care propun acordarea unei indemnizații pentru limită de vârstă primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților de consilii județene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5522 secunde