Liberalii, ultimatum pentru PSD

227
1
Liberalii, ultimatum pentru PSD - gorghiu-1474900628.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat că liberalii dau un ultimatum PSD și iau în calcul variante radicale de reacție dacă până pe 5 octombrie nu este adoptat în Parlament un proiect al partidului care prevede vot la vedere, în maximum 48 de ore, pe cererile venite din partea Justiției.


"Avem un proiect depus din decembrie 2014 care prevede o procedură de simplificare a ridicării imunităților și care spune în felul următor: de când a venit cererea de la DNA, de la Parchet către Parlament, ai 24 de ore pentru elaborarea raportului. A venit raportul în plen, mai ai 24 de ore pentru a da votul, dar votul trebuie să fie deschis, la vedere. E un proiect pentru care o să dăm un ultimatum colegilor de la PSD. De doi ani de zile ne tot duc cu zăhărelul exprimând în spațiul public cum că vor scoaterea imunităților, ridicarea tuturor procedurilor care împiedică buna înfăptuire a Justiției, dar la PSD diferența între declarația publică și concret, ce se întâmplă la vot, este foarte mare. Până pe 5 octombrie așteptăm materializarea acestui proiect, adică votul dat pe acest proiect de modificare a regulamentului. Dacă în data de 5 octombrie nu se va întâmpla acest lucru, vom discuta orice mijloc de presiune politică a parlamentarilor liberali pentru a putea mișca lucrurile pe mai departe", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.


Comentează știrea

Costel
26 septembrie 2016
Colaborare

Vă propun un business avantajos. Este vorba de compania SCnet -Shopping Center Network Central-, o firmă perfect legală in Romania; face parte din Holdingul international cu sediul in Londra, Anglia. Afacerea s-a extins rapid, -in peste 12 tari si a ajuns la peste 300 000 membri. In esenta este o Colaborare directă cu parteneri comerciali autohtoni. Consumul este motorul economiei de piață și calea realizării individuale. Câștigi -consumand ! Pentru detalii -solicitati INFO pe email de la: [email protected] Dar, mai intai, - accesati site-ul: www.scnetworld.com/DCOSTEL

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Micuța milionară  și turma liberală
Pagina a fost generata in 0.5128 secunde