Liberalii și-au ales candidatul la primăria Adamclisi din tabăra pedelistă

4034
Candidatul PNL pentru Primăria Adamclisi, Dorina Șerbănescu, și reprezentantul Biroului Politic Județean al PNL Constanța, Ovidiu Cupșa, au susținut ieri o conferință de presă având ca subiect alegerile locale parțiale ce vor avea loc pe 30 mai în localitate.
Reamintim că primarul comunei Adamclisi, Emilian Burcea, și-a pierdut viața la mijlocul lunii martie în urma unui atac cerebral în timp ce se afla într-o deplasare la Silistra, în Bulgaria.
Potrivit lui Ovidiu Cupșa, liberalii și-au definitivat opțiunea electorală în urma unui sondaj local ce a indicat faptul că Dorina Șerbănescu se bucură de cea mai mare cotă de încredere în rândul locuitorilor din Adamclisi. Tot el a precizat că Dorina Șerbănescu are șanse să ajungă în turul al II-lea. Dorina Șerbănescu a declarat că lupta din această campanie va fi una grea ținând cont că și contracandidații săi au șanse mari de reușită. "Aș vrea ca această campanie să se desfășoare cât mai elegant. Tocmai de aceea, nu le-am răspuns contracandidaților cu aceeași monedă", a mai afirmat ea, făcând referire la "campania agresivă" dusă de candidații PDL și PSD.
Ovidiu Cupșa a remarcat, la rândul său, că PDL și PSD au doi "candidați periculoși" (n.r. - Anton Tudorel Burcea, respectiv Marieta Burcea) care sunt foarte bine susținuți de organizațiile centrale și "încearcă prin toate mijloacele posibile să îi țină pe unii alegători acasă sau să le pună «pumnul în gură» celorlalți candidați".
Dorina Șerbănescu este proaspăt membru PNL, înscriindu-se în partid acum trei săptămâni, după ce a activat pentru PDL din 2006. "Știu cum să depășim greutățile împreună" este sloganul sub care se desfășoară campania sa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5314 secunde