Liberalii promit dezbateri cu cetățenii pentru proiectul de prevenție în sănătate

253
3
Liberalii  promit dezbateri  cu cetățenii pentru proiectul de prevenție  în sănătate - liberaliipromit-1454944637.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții PNL Constanța au transmis, printr-un comunicat de presă, că proiectul de lege privind prevenția în sănătate nu prevede nicio penalizare a cetățeanului, ci își propune să-l informeze, să-l ajute să-și reducă riscurile de îmbolnăvire și să afle din timp dacă este bolnav. "Orice eventuală suportare a costurilor de tratament este legată doar de refuzul expres, în scris, al cetățeanului de a participa la programele de prevenție, fapt menit să responsabilizeze cetățeanul și să-l facă să conștientizeze beneficiile prevenției", se spune în document.

Liberalii au mai adăugat că toate aceste aspecte se vor regăsi în normele de aplicare care se vor dezbate public cu cât mai mulți cetățeni, cu asociații ale pacienților și asociații profesionale, cu Colegiul Medicilor, astfel încât să fie identificate soluțiile cele mai potrivite pentru fiecare caz în parte. 

Comentează știrea

liberalul liberal
9 februarie 2016
istoria si romana

Mai bine ar face dezbateri si ar lua atitudine legate de intentia scoaterii istoriei si limitarea orelor de limba romana in scoli. Cine sint nenorocitii care vor sa desradacineze copii nostri. Publicati-le numele sa-i avem in atentie.....

neo- liberalul
9 februarie 2016
preventia si dezbaterea

Hmm, au intors-o ca la Braila! Nu penalizeaza, dar ne pun sa platim daca nu facem preventie! De parca ai sti daca urmeaza sa te imbolnavesti de ceva, si ai avea de ales! Sa ma imbolnavesc sau nu??? Suntem cel putin caraghiosi cateodata. De acord ca istoria si lb. romana nu trebuie limitate, dar si asta a ramas deocamdata in aer, dezbatem si iar dezbatem, si pana la urma culegem praful de pe toba, adica hotarasc tot parlamentarii, ca ei fac legile!

Mare-i gradina
9 februarie 2016
lui Dumnezeu!

cINE-O FI PROSTUL DE PACIENT CARE SA REFUZE 'IN MOD EXPRES, IN SCRIS, PARTICIPAREA LA PROGRAMELE DE PREVENTIE'? DAR.....CINE IL INVITA PE CETATEAN SA PARTICIPE LA UN ASTFEL DE PROGRAM? SI CUM? IN SCRIS SAU LA TELEVIZOR?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7955 secunde