Liberalii constănțeni protestează, mâine, în fața Prefecturii

236
1
Liberalii constănțeni protestează, mâine, în fața Prefecturii - liberaliiconstanteniprotesteazas-1433954535.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a anunțat, ieri, că cei din conducerea partidului au decis să anuleze mitingul programat pentru vineri în Capitală, însă cele organizate la nivelul județelor vor avea loc. Drept urmare, PNL Constanța va ieși în stradă, vineri, între orele 11-14 pentru a protesta împotriva Guvernului Ponta. Potrivit autorizației emise de Primăria Constanța, mitingul va avea loc în fața Prefecturii Constanța.

În ceea ce privește anularea mitingului din Capitală, Vasile Blaga a precizat că acesta a fost anulat la propunerea președintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu - Quintus.

"Am decis să nu fim parte la niște manifestări care să aducă aminte de mineriadele din 1990, după ce am aflat că și PSD face miting tot vineri.

Nu am dori să aibă vreun român de suferit indiferent pe cine susține din această cauză și am decis ca mitingurile de la nivelul prefecturilor de județe să se desfășoare, iar în cursul lunii iunie vom organiza un miting mare în București la o dată pe care o să o anunțăm", a declarat Vasile Blaga. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6182 secunde