Liberalii chiulangii ar putea să nu se mai regăsească pe listele partidului

341
Liberalii chiulangii ar putea să nu se mai regăsească pe listele partidului - septimiubourceanuliberaliichiula-1454252366.jpg

Articole de la același autor

Situația celor patru liberali chiulangii, care sunt consilieri locali în cadrul Municipiului Constanța, ar urma să fie luată în discuție într-o viitoare ședință a PNL Constanța. 


Întrebat despre aleșii locali care lipsesc de la ședințele Consiliului Local, mai ales când sunt votate proiecte importante pentru cetățeni, cum ar fi bugetul pe anul 2016, secretarul general executiv al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a spus, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că acest aspect va fi analizat într-o viitoare ședință. 


"Va avea loc o ședință pentru a se dezbate această problemă. Există posibilitatea ca ei să fie sancționați în sensul de a nu se mai regăsi pe liste la viitoarele alegeri", a declarat Septimiu Bourceanu.


Reamintim că, vineri, aleșii locali ai municipiului Constanța s-au reunit în cadrul ședinței ordinare ce a vizat, printre altele, votarea bugetului pe anul 2016. De la întrunire au lipsit patru din cei șase consilieri liberali, respectiv, Virgil Lixandru, Iustin Fabian Roman, Stelian Gima și copreședintele Organizației Județene a PNL Constanța, Sorina Tușa. În schimb, au fost prezenți Raluca Trandafir și Radu Matei, care, de cele mai multe ori, au votat împotriva proiectelor, ori s-au abținut. 


La momentul respectiv, primarul inte-rimar, Decebal Făgădău, nu a ratat ocazia și i-a taxat pe liberalii prezenți, dar și pe colegii lor chiulangii. Concret, ne-implicarea grupului PNL în problemele constănțenilor nu a fost pe placul pri-marului interimar, care le-a atras atenția că aspectele referitoare la bugetul orașului trebuia abordate în dezbaterea ce avusese loc joi. Mai mult, Făgădău le-a atras atenția că, până în momentul votării, liberalii nu au venit cu nicio propunere concretă pri-vind bugetul orașului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8451 secunde