Liberalii cer un punct de vedere Comisiei de la Veneția privind Legile Justiției

147
Liberalii cer un punct de vedere Comisiei de la Veneția privind Legile Justiției - liberaliicopy-1520430603.jpg

Articole de la același autor

Grupul parlamentar al PNL din Camera Deputaților îi solicită președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, să ceară un punct de vedere Comisiei de la Veneția pe modificările la Legile Justiției și să suspende dezbaterile în Comisia specială până la primirea acestui punct de vedere.

"Grupul parlamentar al PNL vă solicită să cereți un punct de vedere din partea Comisiei pentru Democrație prin Drept (Comisia de la Veneția) cu privire la modificările propuse privind Legea 303/2004, Legea 304/2004 și Legea 317/2004. Până la primirea unui punct de vedere din partea Comisiei de la Veneția vă solicităm să suspendați dezbaterile Comisiei comune speciale a Camerei Deputaților și Senatului pentru sistematizarea, unificarea și asigurarea stabilității legislative în domeniul justiției asupra propunerilor de modificare a legilor 303/2004, 304/2004 și 317/2004, aflate în procedura de reexaminare drept urmare a deciziilor Curții Constituționale a României", se arată în solicitarea deputaților liberali depusă la Biroul permanent al Camerei.

Liberalii amintesc în sprijinul cererii lor recomandarea din ultimul raport al Comisiei Europene cu privire la MCV, precum și pozițiile publice exprimate recent de oficialii CE. De asemenea, ei amintesc de faptul că asociații profesionale ale magistraților s-au pronunțat pentru solicitarea unui punct de vedere al Comisiei de la Veneția. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 4.1238 secunde