Liberala Cristina Văsii propune traseul turistic "Constanța City Tour"

739
Liberala Cristina Văsii propune  traseul turistic

Articole de la același autor

Turiștii care ajung în Constanța ar putea, începând de anul viitor, să viziteze orașul și cele mai importante obiective ale sale folosind autobuzele supraetajate ale RATC. Inițiativa aparține consilierului local municipal al PNL Cristina Văsii și Organizației de Tineret a PNL Constanța.

Drept urmare, joi, 1 septembrie, ora 16.00, la sediul Partidului Național Li-beral din str. Lahovari nr. 2A, se va organiza o primă dezbatere cu privire la acest proiect. La întâlnire, sunt așteptați să participe toți cei interesați, alături de reprezentanți ai mediului de afaceri, ai ONG-urilor și ai presei locale și centrale.

Proiectul intitulat "Constanța City Tour" își propune elaborarea unui tra-seu turistic ce va putea fi parcurs folosind autobuzele supraetajate ale RATC. Călătorii care vor alege să viziteze orașul în acest mod vor avea la dispoziție un ghid audio disponibil în limba română, engleză, franceză și germană și o hartă ce va cuprinde cele mai importante obiective turistice din Constanța.

"Astfel de trasee există și în București și în majoritatea orașelor turistice din Europa. Este o cale de a promova orașul ca ofertă turistică după o perioadă în care s-a promovat masiv și exclusiv turismul din stațiunea Mamaia", a declarat Cristina Văsii.

La finalul dezbaterilor, inițiativa consilierului liberal va lua forma unei propuneri ce va fi înaintată spre vot Consiliului Local Municipal Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5936 secunde