Legea antifumat, la mâna deputaților

186
1
Legea antifumat, la mâna deputaților - legeaantifumatlamanadeputatilor-1450015509.jpg

Articole de la același autor

Legea antifumat a fost adoptată, în unanimitate, de Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaților, membrii comisiei hotărând retragerea amendamentului care interzicea afișarea produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere. 


Drept urmare, raportul comisiei va fi trimis spre adoptare plenului Camerei Deputaților, care este for decizional, urmând ca apoi să fie trimisă președintelui spre promulgare. 


În cadrul dezbaterilor, deputații din Comisia pentru sănătate au ținut cont de adresa venită din partea Consiliului Concurenței și au eliminat amendamentul care prevedea interzicerea afișării produselor din tutun în locurile obligatorii de trecere, pentru ca legea adoptată să nu fie considerată neconcurențială. 


Proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun interzice complet fumatul în toate spa-țiile închise, în spațiile închise de la locul de muncă, în locurile de joacă pentru copii, unități sanitare, precum și cele de învățământ, de stat și private.


Comentează știrea

institutia anti trafic de femei
14 decembrie 2015
adevar

UE evitati turismul si tratamentul in strainatate pe teritoriu Constanta si Calarasi din cauza traficul de femei.In UE evitati orce contact cu romani

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5872 secunde