La Murfatlar, vor fi modernizate 10 străzi din oraș

438
La Murfatlar, vor fi modernizate 10 străzi din oraș - lucraricanalizaremurfatlarcopy13-1344186898.jpg
Reprezentanții Primăriei Murfatlar au lansat proiectul "Modernizarea unor străzi în orașul Murfatlar", cod SMIS 37277, derulat prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară 1 "Sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor - Poli urbani de creștere", Domeniul de intervenție 1.1. "Planuri integrate de dezvoltare urbană", Subdomeniul: Poli de creștere.
La evenimentul de lansare al proiectului, care a avut loc vineri, 3 august, au fost prezenți reprezentanți ai administrației publice locale, Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud - Est - Biroul Județean Constanța, mass - media din județ și echipa responsabilă cu implementarea proiectului.
În cadrul evenimentului, au fost prezentate obiectivul proiectului, activitățile care vor fi desfășurate, valoarea proiectului, contribuția financiară din partea Uniunii Europene și Guvernului României, precum și rezultatele preconizate ale proiectului.
Valoarea totală a proiectului este de 7.142.206,08 lei, din care 5.671.030,00 lei reprezintă valoarea eligibilă pentru finanțare prin Programul Operațional Regional. Contribuția financiară a Uniunii Europene la realizarea acestui proiect, din Fondul European pentru Dezvoltare Regională este de 4.556.672,60 lei, iar suma alocată de la bugetul de stat este de 1.000.936,80 lei. Totodată, contribuția beneficiarului este de 1.584.596,68 lei, bani care includ cheltuielile eligibile, cheltuielile neeligibile și TVA.
Potrivit managerului de proiect, Iuliana Ciubuc, obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea condițiilor de viață ale locuitorilor și creșterea atractivității orașului prin accesul la o infrastructură urbană de calitate.
"Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă modernizarea infrastructurii de transport și creșterea gradului de accesibilitate a orașului Murfatlar. Mai exact, modernizarea unui număr de 10 străzi din orașul Murfatlar, cu o lungime totală de 2.893 ml. Perioada de implementare este de 16 luni iar beneficiarul finanțării nerambursabile este unitatea administrativ - teritorială orașul Murfatlar", a mai precizat Iuliana Ciubuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2432 secunde