Primarul Cristian Radu:

"La Mangalia, vor fi construite săli de sport pentru două școli"

121

Articole de la același autor

La fel ca și în anii trecuți, primarul Mangaliei, Cristian Radu, a fost prezent la festivitățile de deschidere a anului școlar 2015-2016, organizate la instituțiile de învățământ din localitate. Cu această ocazie, edilul a reamintit proiectele municipalității, cu impact pozitiv asupra școlilor și liceelor din oraș.

Printre altele, Cristian Radu a subliniat că, în această toamnă, vor începe lucrările la o sală de sport, care va fi construită la Școala nr. 2, urmând ca în primăvara anului viitor să fie realizat un obiectiv similar la Școala nr. 3 din Mangalia.

"La Mangalia vor fi construite săli de sport pentru două școli. De asemenea, va informez că Mangalia a primit de la Ministerul Dezvoltării două microbuze școlare, care vor fi folosite exclusiv pentru transportul elevilor", a mai spus Cristian Radu.

Totodată, primarul a declarat că la nivelul Primăriei Mangalia se lucrează, în prezent, la documentația pentru atragerea unor fonduri europene destinate reabilitării tuturor unităților de învățământ din localitate.

"În bugetul UE 2014-2020 sunt fonduri speciale pentru renovarea școlilor. Am demonstrat până acum că știm să atragem bani europeni în Mangalia și vă asigur că anul viitor vom demara un amplu program de modernizarea a clădirilor unităților de învățământ", a mai spus edilul Cristian Radu.

În altă ordine de idei, el i-a încurajat pe elevi să învețe bine și să obțină medii mari pentru a beneficia de taberele gratuite oferite de municipalitate copiilor cu rezultate deosebite la învățătură. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8325 secunde