La Mangalia, continuă seria ședințelor cu scântei

2543
Membrii Comisiei de urbanism din Consiliul Local Mangalia s-au întrunit, ieri după-amiază, într-o nouă ședință, având spre analiză, pe ordinea de zi, aproximativ 50 de proiecte de hotărâre.
Potrivit consilierului democrat-liberal Paul Foleanu, nici de data aceasta nu au reușit să ajungă la o înțelegere cu aleșii PSD. Foleanu a declarat că au ieșit scântei la începutul ședinței pentru că social-democrații nu au acceptat varianta propusă de reprezentanții PD-L și PNL, de a amâna primele două proiecte înscrise pe ordinea de zi până la clarificarea lor.
În acest context, consilierii Mihai Voicu (PSD), Gheorghe Mazâlu (PSD) și Bogdan Filip (FD) au părăsit, din nou, sala de ședințe.
Primul proiect care naște dispute între aleșii mangalioți vizează aprobarea unui PUZ pentru cartierul Dobrogea II pentru modificările aduse proiectului Locuințe Ieftine pentru Tineri - model Mihai Claudiu Tusac, prin care se dorește ridicarea imo-bilelor de la P+2 la P+6.
"Am hotărât amânarea discutării acestui proiect până la clarificarea situației privind investi-țiile publice realizate pe respectiva zonă de către ADPP (Administrarea Domeniului Public și Privat) întrucât prin schimbarea regimului de înălțime și a tipurilor de construcții ar trebui distruse rețelele de canalizare și alimentare cu apă. Acum, am solicitat ADPP să ne prezinte o listă a investițiilor derulate pentru a ne putea pronunța și noi asupra acestui proiect", a explicat Foleanu.
Cel de-al doilea proiect se referă la reabilitarea și modernizarea zonei Portului Turistic Mangalia, pentru care Tusac propune trecerea din domeniul public în domeniul privat a terenului aferent zonei.
Cei patru consilieri ai PD-L și PNL au continuat, ieri, dezba-terea celorlalte proiecte în ab-sența pesediștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7794 secunde