Klaus Iohannis va participa la manifestările prilejuite de Ziua Unirii de la Iași

79
Klaus Iohannis va participa la manifestările prilejuite de Ziua Unirii de la Iași - manifestariprilejuitelaus1416132-1420636493.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis va participa, la Iași, la manifestările prilejuite de Ziua Unirii Principatelor Române, el urmând să ajungă la Iași direct de la Chișinău, unde va face o vizită oficială în perioada 22-23 ianuarie.


Președintele Consiliului Județean (CJ) Iași, Cristian Adomniței, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că președintele Klaus Iohannis va ajunge la Iași pe 24 ianuarie, pentru a participa la manifestările organizate în oraș de Ziua Unirii.

Șeful statului va veni la Iași direct de la Chișinău, unde se va afla în perioada 22-23 ianuarie, aceasta fiind prima vizită externă a șefului statului.


În ultimii trei ani, fostul președinte Traian Băsescu nu a participat la manifestările de Ziua Unirii de la Iași. Ultima prezență a acestuia la manifestările de Ziua Unirii a fost în 2011, când a fost huiduit de mulțime, atât pe parcursul discursului, cât și în momentul în care a fost intonat imnul de stat.


Primăria Iași nu a comunicat deocamdată programul manifestărilor oficiale care vor fi organizate pe 24 ianuarie în Piața Unirii din municipiu. În ultimii ani, programul evenimentului a cuprins depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, discursuri ale oficialităților, defilarea militarilor, precum și Hora Unirii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5157 secunde