Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru un nou mandat

624
Klaus Iohannis și-a depus candidatura pentru un nou mandat - klausiohannis-1569008797.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale, că a strâns peste 2.200.000 de semnături și că își dorește "o Românie normală pentru toți cetățenii".


"Mi-am depus candidatura pentru încă un mandat de președinte al României. Am depus împreună cu PNL peste 2.200.000 de semnături ale românilor care susțin această candidatură. Este un număr imens și acest lucru mă bucură foarte, foarte mult. Sunt foarte bucuros că s-a reușit această acțiune de strângere de semnături, evident prin și cu sprijinul PNL și al celor care au dorit să fie alături de noi", a afirmat președintele Iohannis la sediul Biroului Electoral Central.


Iohannis a arătat că "este o perioadă complicată pentru România și este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în acești aproape trei ani".


"Este nevoie de modernizarea României, este nevoie de spitale moderne, de autostrăzi, este nevoie de școli curate, de o administrație care are în centrul ei cetățeanul, și nu aparatul funcționăresc. Iar toate aceste lucruri trebuie realizate, trebuie reclădite și trebuie să înțelegem cu toții că acest lucru poate să fie denumit simplu: România normală. Ceea ce-mi doresc eu pentru țara mea este o Românie normală, asta însemnând instituții funcționale, respectarea cu sfințenie a drepturilor cetățenești. România normală este o țară din care tinerii nu mai vor să plece, România normală este țara în care mulți dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag și cu speranță", a mai declarat șeful statului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7529 secunde