Klaus Iohannis și-a comandat mașina blindată din Germania

299
1
Președintele României, Klaus Iohannis, va circula în cel mai scurt timp într-o limuzină prezidențială nou-nouță și extrem de bine dotată.



Cei de la libertatea.ro notează că Administrația prezidențială a comandat deja un Mercedes S-Class modificat special pentru a satisface nevoile unui șef de stat.

Prețul unei versiuni normale a acestui bolid este de 121.000 de euro, dar ne putem aștepta ca viitoarea limuzină prezidențială să coste mai multe datorită dotărilor.

Conform sursei citate, autoturismul va dispune de scaune încălzite și ventilate cu funcție de masaj încorporată, finisajele vor fi din piele și lemn, mașina va dispune de un televizor și o sonorizare HIFI, cutie frigorifică și suporturi de pahare.

Mai mult de atât, automobilul va fi blindat pentru asigurarea transportului unui demintar, iar în interior va deține niște lăcașuri speciale unde se vor pune armele gărzilor de corp.


Comentează știrea

Andra
13 august 2015
OH come on,really?

Adevarul e ca nici eu nu mi.as lua masina blindata din Romania,si sa vezi coincidenta,si eu am scaune din piele incalzite si lemn in interior,am chiar si suporturi de pahare...ce stire complet inutila

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9026 secunde