Klaus Iohannis refuză dezbaterile cu Viorica Dăncilă

Marţi, 12 Noiembrie 2019
226
Președintele Klaus Iohannis respinge ideea unor dezbateri, înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale, cu reprezentantul PSD în cursa electorală, Viorica Dăncilă, despre care spune că reprezintă un partid care "a guvernat împotriva românilor". 


"Nu poate exista însă nicio dezbatere cu un candidat al unui partid care a guvernat împotriva românilor trei ani de zile. Nu poate fi niciun schimb de idei cu reprezentanta unui PSD nereformat, care a călcat în picioare statul de drept, care a vrut ca România să deraieze de la parcursul său european doar pentru beneficiul unei clici de infractori. Vorbim de candidata unui partid care acum mimează democrația, după ce a sfidat sistematic valorile și principiile democratice, care i-a umilit pe români, care s-a făcut scut în fața corupților și penalilor în toți acești ani", a scris Iohannis, ieri, pe Facebook. El a afirmă că prioritar este dialogul direct cu cetățenii. 


PSD a solicitat PNL organizarea, de comun acord, a cel puțin două dezbateri între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, înaintea turului al doilea al alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie. 


Pagina a fost generata in 0.3827 secunde