Klaus Iohannis, nemulțumit de pactul cu BOR. "Stați acasă!"

600
Klaus Iohannis, nemulțumit de pactul cu BOR.

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a reacționat, ieri, în urma anunțului ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu privire la încheierea unui pact între ministerului de resort și Patriarhie, în vederea sprijinirii împărțirii Luminei în noaptea de Înviere. "Nu este cazul să ne relaxăm!", a atras atenția președintele Iohannis, înainte de a fi convocată o ședință de urgență pentru discutarea situației apărute.

"Am cerut premierului Orban și ministrului de Interne Vela să revină asupra acordului între MAI și Biserica Ortodoxă Română și să găsească o formulă care respectă principiul «Stați acasă!», conform decretului care prelungește starea de urgență și ordonanțele militare. Probabil intențiile sunt foarte bune, dar nu s-a înțeles foarte bine ce se dorește. Nu este cazul să ne relaxăm", a precizat președintele Klaus Iohannis.



Reamintim că, în seara zilei precedente, ministrul Marcel Vela anunțase semnarea unui acord cu BOR prin care oamenii legii urmau să ajute preoții și voluntarii la împărțirea luminii sfinte, dar și la distribuirea pâinii binecuvântate în zilele de vineri și sâmbătă, între orele 7.00 și 17.00.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5798 secunde