Klaus Iohannis: „Fac apel către toate partidele să le arate românilor respect. Oamenii vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare”

177
Klaus Iohannis: „Fac apel către toate partidele să le arate românilor respect. Oamenii vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare” - maxresdefault-1630510206.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut o declaraţie de presă, cu puţin timp în urmă, cu privire la scandalul dintre USR-PLUS care ameninţă că iese de la guvernare dacă nu sunt respectaţi şi prmeierul Florin Cîţu. Astfel, preşedintele Klaus Iohannis a transimis un mesaj tuturor partidelor politice că oamenii vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare.


"Sunt multe restanţe care îşi aşteaptă rezolvarea, multe reforme legislative care încă nu au fost demarate. Parlamentarii au datoria de a pune în aplicare ce au promis. Atenţie, nu le cer să vorbească despre asta, ci le cer rezultate. De vorbit este uşor, însă oamenii s-au săturat de discursuri sterile, de veşnicele promisiuni neonorate, vor să vadă mai puţin scandal şi mai multă cooperare, nu-i interesează cine strigă mai tare sau cine critică mai eficient. Fac, pe această cale, un apel către toate partidele, atât cele din coaliţia de guvernare cât şi cele din opoziţie, să privească spre viitor şi să arate românilor că îi respectă prin acţiunile lor. Simpla retorică nu-şi are rostul", a afirmat şeful statului, la Palatul Cotroceni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7243 secunde