Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut pe care a refuzat să-l grațieze

413
Klaus Iohannis, amenințat cu moartea de un deținut pe care a refuzat să-l grațieze - bigoriginaliasilansarecarteeuro1-1558091455.jpg
Un deținut de la Penitenciarul Aiud l-a amenințat cu moartea, printr-o scrisoare, pe președintele României, Klaus Iohannis, informează Alba24. Pentru fapta sa, în numele lui Klaus Werner Iohannis, Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud și încă nu a primit un prim termen de judecată, fiind în stadiul de cameră preliminară.


Costin Munteanu, condamnat la 15 ani de închisoare pentru omor și închis la Penitenciarul Aiud, a cerut o grațiere individuală din partea președintelui Klaus Iohannis, însă solicitarea sa a fost respinsă. După ce șeful statului i-a respins cererea, deținutul i-a trimis președintelui Klaus Iohannis o scrisoare de amenințare cu moartea. Scrisoarea respectivă a fost semnată de Costin Munteanu cu numele și datele altui deținut încarcerat la Penitenciarul Aiud.

Administrația Prezidențială a formulat o plângere împotriva deținutului. Astfel că bărbatul a fost trimis în judecată pentru ultraj, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud.

Costin Munteanu a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare cu executare, în februarie 2017, după ce și-a ucis iubita și i-a lasat cadavrul să putrezească în apropierea Peșterii Vacii din județul Hunedoara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.6084 secunde