Klaus Iohannis, alături de comunitatea musulmană, la cina de Iftar

221
Klaus Iohannis, alături  de comunitatea musulmană,  la cina de Iftar - klausiohanniscomunitateamusulman-1436459836.jpg

Articole de la același autor

Președintele României, Klaus Iohannis, a participat, miercuri seara, la cina tradițională de Iftar, organizată de Muftiatul Cultului Musulman din România, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România și Uniunea Democrată Turcă din România.

Cu acest prilej, șeful statului a afirmat că a valoriza identitățile locale, culturale ori religioase într-un proiect național amplu înseamnă o Românie puternică. El a adăugat că privește participarea la cina de Iftar ca un gest normal și necesar, prin care statul român își manifestă respectul pentru comunitatea și pentru cultul musulman.

"Dobrogea ca regiune și România ca țară vă sunt dumneavoastră acasă. Comunitatea musulmană se bucură, și nu doar prin declarații, ci prin fapte concrete, de toate drepturile prevăzute de Constituție și de sprijinul statului. Relația dumneavoastră cu ceilalți cetățeni ai României, indiferent de limba lor maternă ori de felul cum se roagă, este - mă bucur să citez aici o declarație a muftiului Cultului musulman din România - una de frățietate și corectitudine", a declarat Klaus Iohannis. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4611 secunde