Klaus Iohannis a stat de vorbă cu prefecţii din toată ţara despre măsurile anti-coronavirus

179
Klaus Iohannis a stat de vorbă cu prefecţii din toată ţara despre măsurile anti-coronavirus - iohannisprefecti-1605210518.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Klaus Iohannis le-a solicitat, joi, prefecţilor fermitate în aplicarea măsurilor restrictive impuse de pandemia de COVID-19.

„Aceste măsuri care au fost stabilite şi sunt în vigoare de la începutul acestei săptămâni sunt măsuri care trebuie implementate ferm, corect, clar şi explicate. Mă aştept de la dumneavoastră, cei din Prefectură, cei din Poliţie, Jandarmerie, să fiţi foarte fermi fiindcă aici nu este vorba de nişte măsuri politice ca să arătăm că ştim ce vrem să facem, aici este vorba de măsuri absolut necesare de sănătate publică şi în joc este viaţa multor români. Aşadar, fermitate, claritate până când toată lumea înţelege că aceste măsuri trebuie respectate. Ştiu că nu sunt măsuri populare. E uşor de înţeles că nimeni nu este fericit dacă i se spune că nu poate să circule noaptea sau dacă li se spune părinţilor că şcoala se va desfăşura online, dar aceste măsuri au fost discutate cu specialiştii, cu experţii. Aştept de la dumneavoastră, de la toţi, fermitate, claritate, implicare totală şi o bună comunicare publică. Comunicaţi măsurile, comunicaţi ce se întâmplă, însă să nu deveniţi sursă de ştiri panicarde. Ar fi o eroare fundamentală. Noi suntem cu toţii foarte îngrijoraţi, dar nu trebuie să fim panicaţi. Trebuie să fim fermi, trebuie să luăm toate deciziile cu mintea limpede şi să avem în vedere obiectivul principal - sănătatea oamenilor”, a spus Iohannis la videoconferinţa cu prefecţii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6134 secunde