Klaus Iohannis a promulgat legea privind decontarea navetei școlare

194
1
Klaus Iohannis a promulgat legea privind decontarea navetei școlare - iohannisapromulgatlegea-1506618373.jpg
Președintele Klaus Iohannis a semnat, ieri, decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea OUG nr. 69/2016 pentru completarea art. 84 din Legea Educației și a art. 45 din Legea serviciilor de transport public local nr. 92/2007, precum și pentru abrogarea art. 15 din OG nr. 29/2013 privind reglementarea unor măsuri bugetare.


Legea prevede decontarea navetei școlare, din bugetul Ministerului Educației Naționale, și pentru elevii de nivel liceal care nu pot fi școlarizați în localitatea de domiciliu la filiera, profilul sau specializarea solicitată.


Potrivit actului normativ, decontarea se va putea face fie prin unitățile de învățământ la care aceștia sunt școlarizați, pe bază de abonament, în limita a 50 km, fie prin asigurarea unei sume ce reprezintă contravaloarea a opt călătorii dus-întors pe semestru, dacă locuiesc la internat sau în gazdă.


Comentează știrea

DODO
29 septembrie 2017
poate da ,poate nu

cite legi nu se aplica din ,,lipsa,, de bani ! cit s-au luptat in tribunale profii ca sa obtina ceea ce le dadea legea Cica nu sint bani decit pentru pensiile speciale si stadioane in Teleorman Cit dispret au PSD-istii pentru legi si oameni !?!

Pagina a fost generata in 0.3252 secunde