Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă

181
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă - chifu-1639046333.jpg
Guvernul României a anunțat, joi, că analistul de politică externă, Iulian Chifu, a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului ministru.


Potrivit unei informări transmise joi, de Guvern, Iulian Chifu a fost numit în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.


Analistul de politică externă a anunțat încă de miercuri seara că a acceptat propunerea lui Nicolae Ciucă.


”Am avut azi onoarea sa mi se propună poziția de consilier de stat al Premierului Nicolae Ciucă. Având în vedere relația veche și apropiată și prietenia care mă leagă de generalul Ciucă, am acceptat. E de muncă, iar provocările în zona în care ma pricep - relații internaționale, securitate, conflicte, crize, afaceri strategice - sunt numeroase. Cu sprijinul instituțional necesar și cu ajutorul echipei, sper sa reușesc să fac față și acestei responsabilități pe care mi-am asumat-o.”, a scris Iulian Chifu pe Facebook.


Iulian Chifu a fost și consilierul prezidențial al fostului președinte Traian Băsescu, pentru afaceri strategice și securitate internațională. Chifu este președintele Centrului pentru Prevenirea Conflictelor și Early Warning.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6412 secunde