Iorguș face apel la rațiunea lui Tusac pentru a rezolva problema celor peste 800 de profesori din Mangalia

478
Iorguș face apel la rațiunea lui Tusac pentru a rezolva problema celor peste 800 de profesori din Mangalia - 41d5440f596e714d7ca33eccabc5fcab.jpg
Într-o scrisoare deschisă către primarul PSD Mihai Claudiu Tusac, deputatul PDL Zanfir Iorguș condamnă vehement decizia de a intenta procese celor peste 800 de profesori din municipiu. Parlamentarul declară că "după sutele de procese intentate consilierilor locali, agenților economici și cetățenilor acestui oraș nu au scăpat de «judecată» primarului nici profesorii." Deputatul Zanfir Iorguș critică, de asemenea, activitatea din trecut a primarului legată de aplicarea hotărârii 124 din 2008 a Consiliului Local cu privire la acordarea unui sprijin financiar pentru profesori. El afirmă despre primarul Mangaliei că "înconjurat doar de funcționari publici fără experiență și fără o pregătire de specialitate adecvată a greșit punerea în aplicare a HCL 124/30.09.2008".
Prin intermediul acestei scrisori, pedelistul face un nou apel către primarul Mihai Claudiu Tusac, care, după spusele deputatului, a refuzat propunerea acestuia de a analiza împreună soluționarea problemelor actuale într-un cadru legal. Iorguș îl sfătuiește pe primar că ar fi mult mai indicat să încerce "împreună cu Consiliul Local, să stabilească soluția de rezolvare a acestor situații." De asemenea, îi cere să-și recunoască greșeala, să renunțe la procese și să conștientizeze că problema "celor 800 de profesori este mai presus de orice orgoliu personal sau politic."
Alexandra Elena Bălan

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7597 secunde