Ion Radu, de la PP-DD, cere desființarea Bacalaureatului

133
Ion Radu, de la PP-DD, cere desființarea Bacalaureatului - raduion31367168487-1373294072.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean constănțean de la PP-DD, Ion Radu, va propune colegilor de partid să inițieze un proiect legislativ de eliminare a examenului de Bacalaureat. El a spus că, în opinia lui, acest lucru ar fi foarte benefic pentru mai multe părți care, în momentul de față, sunt implicate în susținerea acestui examen.




"Doresc adoptarea unui proiect normativ de eliminare a examenului de Bacalaureat, iar rezultatul de absolvire a studiilor medii să fie reprezentat doar de foaia matricolă. Argumentele acestei propuneri sunt că se vor face foarte multe economii la bugetul de stat, se va elimina stresul elevilor, dar și al părinților, iar cadrele didactice se pot implica astfel în alte activități", a spus consilierul județean Ion Radu.


El a mai adăugat că, totodată, prin inițierea acestui proiect legislativ se propune ca atât Ministerul Învățământului cât și cel al Turismului să se coordoneze și să colaboreze ca anul școlar să se termine pentru toți elevii și studenții în jurul datei de 1 iunie, data începerii sezonului estival.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8715 secunde