Ion Diaconescu va fi înmormântat mâine, la Cimitirul Bellu din Capitală

469
Ion Diaconescu va fi înmormântat mâine, la Cimitirul Bellu din Capitală - iondiaconescu604octavganea-1318399812.jpg
Toți cei care vor să își ia rămas bun de la fostul lider țărănist, Ion Diaconescu, o pot face începand de astăzi, de la ora 10.00, la sediul PNȚCD, urmând ca înmormântarea să aibă loc mâine, la Cimitirul Bellu.

"PNȚCD îi anunță pe toți românii care s-au simțit reprezentați de onoarea, demnitatea și discreția domnului președinte Ion Diaconescu, că își pot lua rămas bun de la acesta la sediul PNȚCD din Bd-ul Carol I nr. 24, începând de miercuri, orele 10.00. O carte de condoleanțe va fi disponibilă pentru cei care doresc să își exprime sentimentele cu acest prilej", anunță PNȚCD într-un comunicat de presă.

Potrivit Mediafax.ro, slujba religioasă va avea loc mâine, în jurul orei 14.00, la Biserica Sf. Spiridon, iar înmormântarea se va desfășura la Cimitirul Bellu.

Fostul președinte al PNȚCD, Ion Diaconescu, a decedat, ieri seară, la vârsta de 94 de ani. Acesta fusese tratat recent la Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni, din cauza unor tulburări de ritm cardiac. Ion Diaconescu a fost externat pe 3 octombrie din Institutul de Cardiologie "C.C. Iliescu" Fundeni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 11 Octombrie 2011
Stire din Politică-Administrație : A murit Ion Diaconescu
Pagina a fost generata in 0.4956 secunde