Iohannis, după aprobarea PNRR: Putem schimba România în profunzime. „Provocările majore încep abia acum"

Luni, 27 Septembrie 2021, 20:13
116
Provocările majore încep abia acum, spune președintele Klaus Iohannis, după ce Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) a primit undă verde de la Comisia Europeană.


Potrivit Antena3.ro, Președintele Klaus Iohannis a precizat că aprobarea PNRR reprezintă „un moment simbolic de o mare importanță pentru viitorul” României.

„Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană din ultimele luni, dar și un efort colectiv instituțional fără precedent. A fost un proces extrem de laborios care a presupus o muncă extraordinară sub presiunea timpului și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la elaborarea cu succes a acestui plan”, declară Klaus Iohannis.


„Vreau să fim foarte bine pregătiţi pentru etapa cea mai importantă de demarare şi, mai ales, finalizarea reformelor pe care ni le-am asumat. Accesând aceste fonduri, puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, putem schimba România în profunzime, putem construi o ţară aşa cum ne-o dorim", a mai precizat preşedintele Klaus Iohannis după aprobarea PNRR.


Pagina a fost generata in 0.313 secunde