Iohannis, după aprobarea PNRR: Putem schimba România în profunzime. „Provocările majore încep abia acum"

153
Iohannis, după aprobarea PNRR: Putem schimba România în profunzime. „Provocările  majore încep abia acum

Articole de la același autor

Provocările majore încep abia acum, spune președintele Klaus Iohannis, după ce Planul Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR) a primit undă verde de la Comisia Europeană.


Potrivit Antena3.ro, Președintele Klaus Iohannis a precizat că aprobarea PNRR reprezintă „un moment simbolic de o mare importanță pentru viitorul” României.

„Acest plan este rezultatul unui dialog intens cu Comisia Europeană din ultimele luni, dar și un efort colectiv instituțional fără precedent. A fost un proces extrem de laborios care a presupus o muncă extraordinară sub presiunea timpului și le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la elaborarea cu succes a acestui plan”, declară Klaus Iohannis.


„Vreau să fim foarte bine pregătiţi pentru etapa cea mai importantă de demarare şi, mai ales, finalizarea reformelor pe care ni le-am asumat. Accesând aceste fonduri, puse la dispoziție de către Uniunea Europeană, putem schimba România în profunzime, putem construi o ţară aşa cum ne-o dorim", a mai precizat preşedintele Klaus Iohannis după aprobarea PNRR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5076 secunde