Iohannis, atac fără precedent la PSD: Să plece! Guvernezi pentru țară, nu pentru tine!

187
Iohannis, atac fără precedent la PSD: Să plece! Guvernezi pentru țară, nu pentru tine! - iohannis20628800-1552340032.jpg
Președintele României, Klaus Iohannis, a lansat, luni, un atac extrem de dur la adresa guvernarii PSD. "Cand guvernezi, in primul rand o faci pentru tara, nu pentru tine. Daca PSD nu e capabil sa respecte acest principiu, si dovedeste in fiecare zi ca nu este, sa plece de la guvernare!", a spus seful statului. Totodata, Iohannis a anuntat ca a decis sa promulge Legea bugetului asigurarilor sociale de stat.

"Romanii au tot dreptul sa stie cum stau lucrurile in realitate cu bugetul. Desi avea obligatia legala sa finalizeze si sa trimita bugetul in Parlament cel tarziu pana in 15 noiembrie 2018, guvernul PSD nu a fost in stare sa faca asta. A fost trimis Parlamentului abia in februarie, cu o intarziere de 3 luni. Asa ca sa nu mai tipe PSD la televizor ca cineva le intarzie bugetul. Declaratiile mincinoase si fuga de responsabilitate nu pot ascunde evidenta: PSD e unicul vinovat de situatia in care ne gasim si de faptul ca, la jumatatea lunii martie, nu avem buget. Dupa ce a intarziat inadmisibil de mult, Guvernul pesedist nu a fost capabil nici macar sa vina cu un buget realist, axat pe prioritatile Romaniei, ci a propus ceea ce am numit 'bugetul rusinii nationale'. E drept ca este un buget foarte bun pentru cresterea prosperitatii PSD-ului, dar nu a Romaniei. Veniturile bugetului de stat sunt supraevaluate si incerte, in timp ce cheltuielile arata o preocupare vadita pentru finantarea partidului si a clientelei sale - vorbesc, desigur, de partidul PSD - si nu pentru asiguraea bunei functionari a statului in beneficiul cetateanului. Sunt acestea cateva din motivele pentru care am retrimis bugetul in Parlament", a spus Klaus Iohannis.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6975 secunde