Ioana Constantin, de la PMP. "Rămânem consecvenți. Votăm învestirea noului Guvern"

687
Ioana Constantin, de la PMP.

Articole de la același autor

Reprezentanții PMP au transmis că parlamentarii formațiunii politice au votat moțiunea de cenzură din convingere. 
"Rămânem consecvenți. Am decis în ședința Colegiului Național că PMP va vota pentru învestirea noului Guvern în condițiile unui Acord politic care să cuprindă mai multe puncte. Astfel, primul dintre acesta vizează extinderea rețelei de gaze din România - creșterea de la 32% la 60% a procentului românilor care au acces la rețeaua de gaze naturale. Al doilea face referire la eliminarea pensiilor speciale. Al treilea privește infrastructura, un plan amplu de dezvoltare a infrastructurii din România.
 
PMP are o serie de proiecte legislative pe care dorim să le punem în practică, cum ar fi Autostrada Unirii, Autostrada Nordului, Autostrada Estului, Autostrada Ploiești - Brașov, Autostrada Pitești - Sibiu. Un alt punct face referire la reforma sistemului de sănătate. PMP propune implementarea Legii Sănătății așa cum a fost ea elaborată de Administrația Prezidențială în timpul celui de-al doilea mandat al președintelui Băsescu. 


Iar la ultimul punct, PMP dorește implementarea unei legi de transparență totală în administrație în ceea ce privește cheltuirea banilor publici", a scris pe Facebook Ioana Constantin, secretar general adjunct al PMP. 


În plus, a mai adăugat că partidul pe care îl reprezintă regretă că din programul de guvernare lipsesc două proiecte propuse de PMP. 


"Regretăm că din programul de guvernare al PNL lipsește proiectul pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin, precum și faptul că a fost desființat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Mai mult, suntem profund nemulțumiți de lipsa unui minister dedicat relației cu Republica Moldova", a mai transmis Ioana Constantin. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3698 secunde