Investiții în comuna Cumpăna. Se construieşte o spălătorie ecologică

465
Investiții în comuna Cumpăna. Se construieşte o spălătorie ecologică - cumpanaproiecte-1636902610.jpg

Articole de la același autor

Comuna Cumpăna se dezvoltă pe zi ce trece, iar autorităţile locale demarează foarte des proiecte care să ducă la îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor. Ultimul proiect început la Cumpăna este finanţat prin intermediul Asociației GAL Canal – Dunăre Marea Neagră, în cadrul căreia Comuna Cumpăna este membru fondator.

Este vorba despre proiectul „Achiziții pentru echipamente pentru spălătorie articole textile” care a primit ultima tranșă de plată, în valoare de 15.000 euro, la sfârșitul lunii octombrie 2021, conform contractului de finanțare. Valoarea totală a proiectului implementat este de 50.000 euro și a fost finanțat prin intermediul Asociației GAL Canal – Dunăre Marea Neagră. Acest sprijin nerambursabil, a permis înființarea și dezvoltarea unei spălătorii ecologice în comuna Cumpăna.

În perioada de programare 2014-2020 Asociația GAL Canal Dunăre Marea Neagră a reușit să obțină finanțare nerambursabilă în cadrul Programului LEADER din PNDR – SM 19.2 – în valoare de 1,4 mil. euro, pentru proiecte de modernizare a teritoriului său, teritoriu care leagă cele trei UAT-uri, respectiv: Cumpăna, Valul lui Traian și Poarta Albă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1057 secunde