Investiție de 2,2 milioane de lei, preluată de Primăria Nicolae Bălcescu

383
Primăria Nicolae Bălcescu ar putea primi în administrare sistemul de alimentare cu apă din localitatea Dorobanțu, ca urmare a unei hotărâri ce va fi supusă la vot, astăzi, în cadrul Consiliului Județean Constanța. Dacă va trece de votul consilierilor, obiectivul va fi dat spre exploatare administrației locale Nicolae Bălcescu pe o perioadă nedeterminată.
Menționăm că sistemul captează apă din șase puțuri forate, are o aducțiune de 1132 mililitri și cuprinde o stație de clorare, un rezervor cu o capacitate de 250 metri cubi, o stație de pompare booster 2+1 și o rețea de distribuție cu 25 de cișmele stradale.
Proiectul a fost realizat în urmă cu doi ani, are o valoare de investiție de aproximativ 2.000.000 de lei și deservește 514 gospodarii din comuna Doro-banțu. La momentul inaugurării proiectului, Consiliul Local Nicolae Bălcescu și-a exercitat dreptul de administrare a sistemului pe perioada de garanție de doi ani. Acest termen s-a încheiat recent, fapt pentru care administrația locală Nicolae Băl-cescu a solicitat CJC transmiterea în adminis-trare a sistemului pe termen nelimitat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : Un tir s-a răsturnat la Dorobanțu
Pagina a fost generata in 0.4243 secunde