Întrevederea Ponta-Băsescu s-a axat pe vizita delegației FMI, anunță Guvernul

1064
1
Întrevederea Ponta-Băsescu s-a axat pe vizita delegației FMI, anunță Guvernul - 1353331498ppp-1357231098.jpg

Premierul Victor Ponta și președintele Traian Băsescu au discutat joi pe marginea vizitei delegației FMI din 15-29 ianuarie dar și despre "alte teme de importanță" pentru anul 2013, informează un comunicat de presă al Guvernului, citat de realitatea.net.

"Primul-ministru Victor Ponta a avut astăzi (joi, n.r.) o întrevedere cu președintele României Traian Băsescu pe tema apropiatei vizite a delegației Fondului Monetar Internațional la București. În cadrul acestei întâlniri s-au abordat și alte teme de importanță pentru anul 2013", se arată în comunicat.

"Întâlnirea s-a desfășurat în cadrul instituțional normal Guvern-Președinție", punctează informarea de presă.

Unul dintre subiectele abordate de premier și președinte a fost bugetul de stat pe 2013, subiect care face obiectul ședinței de Guvern de vineri, au declarat pentru NewsIn surse din Guvern.

O delegație a Fondului Monetar Internațional (FMI) va efectua o vizită la București între 15 - 29 ianuarie, pentru a realiza a șaptea și a opta evaluare a acordului stand by cu România.

Vizita FMI se va derula împreună cu reprezentanții Comisiei Europene și ai Băncii Mondiale și misiunea FMI va discuta cu autoritățile române evoluțiile economice recente și perspectivele, bugetul pentru 2013, progresul privind reformele structurale, precum și orientarea politicii monetare, completează sursa citată.


Comentează știrea

GIM
15 aprilie 2013
Cu actualii politicieni unde vom ajunge?

http://www.youtube.com/watch?v=kdLrsWUPeN8

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4147 secunde