Instruire PSD la Casa de Cultură Constanța. Au fost distribuite buletinele de vot

136
Instruire PSD la Casa de Cultură Constanța. Au fost distribuite buletinele de vot - psdcristineldragomir6-1444390171.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții PSD Constanța responsabili cu organizarea alegerilor de duminică s-au reunit la Casa de Cultură din Constanța pentru a fi instruiți cu privire la scrutinul în care se va alege președintele partidului.


Președintele Comisiei Electorale Județene a PSD Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat pentru Cuget Liber că la întâlnire au fost prezenți reprezentanții filialelor din 63 de comune din 70 câte se află în județ.


"Le-au fost înmânate buletinele de vot, listele electorale actualizate, procesele-verbale și un ghid de instruire. Secțiile de votare se vor amenaja la sediile filialelor iar unde nu există, deși din informațiile mele știu că nu este cazul, secțiile vor fi amenajate într-o sală închiriată, cel mai probabil, la Căminul Cultural", a declarat Cristinel Dragomir. 


PSD Constanța are la acest moment 14.000 de membrii. Cei mai mulți membrii PSD se află în Municipiul Constanța iar cei mai puțini se află în comuna Vulturu, adică 26 de persoane cu carnet de partid la PSD. 


Procesul de votare va începe la ora 8.00 și se va încheia cel târziu la ora 20.00. Fiecare secție de vot va putea decide când să oprească procesul, având în vedere că există localități unde sunt puțini membri, iar astfel nu va fi nevoie de o perioadă lungă de timp pentru vot. Mai mult, membrii PSD din fiecare localitate vor fi mobilizați și vor vota, în cele mai multe cazuri, împreună, în aceeași perioadă de timp.


Pe 11 octombrie, social-democrații urmează să își aleagă președintele. 


În cursa pentru șefia formațiunii a rămas doar Liviu Dragnea, după ce candidaturile lui Daniel Savu și Șerban Nicolae au fost respinse de Comitetul Executiv Național al PSD. Totodată, pe 18 octombrie va fi aleasă echipa de conducere a PSD, în cadrul unui Congres extraordinar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4389 secunde