Instanța supremă a respins o nouă cerere a deputatului Boldea de eliberare din arest

234
Instanța supremă a respins o nouă cerere a deputatului Boldea de eliberare din arest - boldea-1335871014.jpg
Judecătorii instanței supremă au dezbătut ieri cererea deputatului Mihail Boldea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu cea a obligării de a nu părăsi localitatea sau țara.

Boldea le-a spus magistaților instanței supreme că nu înțelege de ce este judecat separat de ceilalți inculpați din dosar, că procurorii de la DIICOT Galați ar face ancheta abuziv și că decizia luată la Camera Deputaților de încuviințare a arestării sale este ilegală.

Magistrații instanței supreme au respins, astăzi, solicitarea deputatului Mihail Boldea. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Completul de cinci judecători al instanței supreme.

În 20 martie, Parlamentul i-a ridicat imunitatea lui Mihail Boldea, pentru a fi cercetat de către procurorii DIICOT în dosarul privind fraude imobiliare.

Două zile mai târziu, Înalta Curte de Casație și Justiție a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Mihail Boldea, pentru 30 de zile, judecătorii instanței supreme admițând propunerea procurorilor DIICOT, care au invocat printre temeiuri și faptul că parlamentarul se sustrage urmăririi penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5871 secunde