Începe campania pentru turul al doilea. Când se votează

347
Începe campania pentru turul al doilea. Când se votează - incepecampania-1573770352.jpg

Articole de la același autor

Campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale începe, astăzi, la ora 00.00, aceasta urmând a se încheia sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 7.00. 


Autoritatea Electorală Permanentă anunță că, potrivit legii, al doilea tur de scrutin are loc în aceleași secții de votare și circumscripții electorale, sub conducerea operațiunilor electorale de către aceleași birouri electorale și pe baza acelorași liste de alegători de la primul tur. La secțiile de votare din străinătate, se votează pe durata a trei zile, ca și la primul tur, conform următorului program: vineri, 22 noiembrie, între orele 12.00 - 21.00; sâmbătă, 23 noiembrie, între orele 7.00 - 21.00 și duminică, 24 noiembrie, între orele 7.00 - 21.00.


În toate cele trei zile, există posibilitatea de prelungire a votării până cel mai târziu la ora 23.59 pentru alegătorii care se află la sediul secției de votare la ora 21.00, precum și pentru cei care se află la rând în afara sediului secției de votare. 


Potrivit legii, pot vota la secțiile de votare din străinătate cetățenii români care în ziua alegerilor se află în străinătate, indiferent de motivul prezenței acestora pe teritoriul altei țări - domiciliați, rezidenți sau turiști.


Turul al doilea pentru alegerile prezidențiale va avea loc, duminică, 24 noiembrie. Cetățenii români vor avea de ales dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.477 secunde