Video Încep demisiile în PSD: "Nu pot gira un grup infracțional"

330
2
Încep demisiile în PSD:
Aurelia Cristea, fost ministru în guvernul Ponta, a anunțat că demisionează din PSD, după aprobarea ordonanței de urgență pentru modificarea Codului penal.


"Nu pot să mă identific cu ceea ce promovează în acest moment PSD, din punct de vedere al principiilor și valorilor după care trebuie guvernată o țară", a spus Aurelia Cristea.

Ea a spus că, în opinia sa, mai sunt și alți oameni în PSD gândesc la fel.

"Suntem și noi vinovați atunci când susținem persoane care se identifică cu corupția, hoția și cu astfel de mecanisme precum cele de ieri noapte", a spus fostul ministru.

"Nu pot acorda girul meu, chiar din calitatea de membru, unui grup infracțional aflat vremelnic în fruntea PSD și , din păcate, al țării. Sunt convinsă că există un număr suficient de mare de membrii ai Partidului Social Democrat care se ghidează după aceleași principii sănătoase. Sunt convinsă că exact ei vor sta la baza reformării necesare și reconstrucției de credibilitate pe care o consider vitală în acest moment", a scris Aurelia Cristea pe pagina sa de Facebook.



Comentează știrea

Constantean
2 februarie 2017
Vrajeala

Este si ea suparata ca nu a prons o functie asa cum a fost invatata si acum face pe pupaza in calduri

eugen
5 februarie 2017
deputat PSD

asai pe timp de furtuna ,sobolani parasesc corabia care ia apa dar nu se scufunda, asai pe toti ii apuca constiinata cind chilotii devin maro.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1175 secunde