Încă un pesedist pleacă din partid și se înscrie în formațiunea lui Ponta

337
Încă un pesedist pleacă din partid și se înscrie în formațiunea lui Ponta - 61964770-1550051608.jpg
Fostul secretar de stat în Ministerul Educației Gabriel Ispas a anunțat că a demisionat din PSD, pentru a se înscrie în Pro România, partidul condus de Victor Ponta.


"La un moment dat, îți pui întrebarea dacă politicile pe care partidul din care faci parte și ale guvernului pe care îl susții mai au vreo legătură cu cetățenii. Când vezi că promovarea în funcții publice este o glumă sinistră, că în locul valorii se promovează impostura, incultura și dependența totală de șef, îți dai seama că lucrurile merg într-o direcție greșită", a declarat Gabriel Ispas pentru Edupedu.ro.

Acesta a precizat că vorbește despre "agentul guvernamental pentru Curtea de Justiție a Uniunii Europene, continuând cu jumătate de guvern, cu președinta ANAF-ului, iar exemplele sunt atat de multe, încât e foarte greu să faci o sinteză și de multe ori nu nominalizez pe cineva ca să nu se simtă jigniți alții că nu sunt în panoplia vedetelor".

Gabriel Ispas este decanul Facultății de Drept de la Universitatea Titu Maiorescu, a fost vicepreședinte al Tineretului Social Democrat până în 2008, secretar executiv al PSD la nivel național în perioada 2003-2005 și vicepreședinte al PSD București în 2010-2012.

Ispas a declarat pentru Edupedu.ro că se va implica "foarte puternic la nivelul Bucureștiului, în special la nivelul Sectorului 4". "Este prematur să anunț că voi candida undeva, dar categoric mă voi ocupa de dezvoltarea acestui proiect pentru români și pentru România", a continuat el.

"Mă voi implica, atâta vreme cât priceperea mea este apreciată de colegi, pe tot ce înseamna politici în zona de învățământ, pentru că nu aș putea să o las pe doamna Andronescu să întinerească sistemul fără mine. Asta înseamnă că trebuie să ne uităm spre viitor, nu înspre trecut, și să ne uităm înspre politicile din țările cu educație de calitate", a declarat Ispas, citat de realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6395 secunde