Primarul George Scupra:

"În Ovidiu se va mai construi un nou sens giratoriu"

258

Articole de la același autor

Reprezentanții autorității publice din Ovidiu au anunțat că, în interiorul orașului, se va mai construi un nou sens giratoriu, el urmând să fie amplasat pe DN 2A, la intersecția cu strada Poiana.

"Era necesar să mai avem un sens giratoriu în zona DN 2A, la intersecția cu strada Poiana. Până la sfârșitul lunii iulie, sensul giratoriu va fi gata, din balize pentru început, iar în toamnă va fi executată și construcția. În ceea ce privește schimbarea bordurilor, vreau să informez toți locuitorii orașului Ovidiu că nu se realizează cu bani din bugetul local, ci din fonduri ale Companiei Naționale de Drumuri. Era necesară înlocuirea bordurilor, întrucât stratul de asfalt ce se va turna, va fi de 17 cm, astfel încât ar fi depășit bordurile vechi", a spus primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

El a mai adăugat că ar mai fi necesară o linie discontinuă la intersecția străzii Primăriei cu Șoseaua Națională.

"Din păcate, acest lucru chiar nu se poate realiza, deoarece este nevoie de avize de la Drumuri Naționale, Poliția Rutieră, iar aceste instituții nu le acordă deoarece în acea zonă este vorba de pantă și trecere de pietoni în imediata apropiere", a mai spus edilul din Ovidiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.524 secunde