"În lipsa unei hotărâri a BEC, MAE nu poate înființa legal noi secții de vot în diaspora"

28099
3
Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a declarat, azi, într-o conferință de presă, că BEC trebuie să emită, urgent, o hotărâre care să permită MAE să înființeze în mod legal noi secții de votare în străinătate, susținând că în lipsa acestei hotărâri nu pot fi înființate legal noi secții.


"Este nevoie de o decizie urgentă a BEC care să spună clar, cu subiect și predicat, că e nevoie de înființarea de noi secții de votare în diaspora. Cerem BEC să respecte legea și să adopte o atitudine curajoasă", a spus Gabriela Firea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, comunicatul emis de BEC vineri seară nu ține loc de hotărâre. Potrivit MEDIAFAX, ea a spus că, în lipsa unei hotărâri a BEC în acest sens, Guvernul, prin MAE, nu poate înființa noi secții de votare în străinătate.


Comentează știrea

Zizi
10 noiembrie 2014
Geoana

Femeia asta are ghinion ca in Romania este interzisa bigamia, ca s-ar fi potrivit perfect sa fie a doua nevasta a lui Mircea Geoana, si sa capete in felul asta, apelativul de "prostanaca"

aadmirator
11 noiembrie 2014
probabil

liderii stingisti s-au molipsit de la alegatorii lor analfabeti: nu citesc legile. Sa mai vada odata ce scrie in Legea electorala, facuta de ei! Le e ffrica de diaspora... de asta nu fac sectii noi. Vor sa blocheze cat mai multi alegatori, sa nu reuseasca sa voteze! Asta e "lupta "electorala pentru ei: rupt afisele oponentilor, fuga de confruntari, boicotarea voturilor preopinentilor, voturi fraudate si numaratoare gresita in favoarea lor... De acu incep sa ne bombardeze cu sondaje masluite."("Sondaje din astea faceam si noi!".....)

Daniel
11 noiembrie 2014
Lovita la cap cand era mica

Bai cacacioso ! Cum la alegerile anteroiare de presedinte unde s-a votat in diaspora nu au fost probleme si au fost suficiente centre de votare si acum ca stiti ca este greu sa-i prostitzi pe acesi cetateni romani plecatzi de acasa sa-si castige painea amara printre straini sa va voteze, dintr-o data nu se poate sa voteze pentru ca nu vretzi voi "baronii" .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.05 secunde