În 2010, Nicușor Constantinescu rămâne cu milionul de dolari în bancă

462
Averea președintelui Consiliului Jude-țean Constanța, Nicușor Constantinescu, nu a suferit modificări radicale în cursul anului fiscal anterior.
Potrivit declarației sale de avere, completată cu data de 11.11.2010, conturile sale în dolari au rămas neatinse pe timp de criză. Astfel, el și-a păstrat depozitul de 987.000 de dolari și contul de 5.558 de dolari.
Și anul acesta, urmând o tradiție din 2005, el a acordat împrumutul de 200.000 de euro către o persoană fizică.
Mai mult, colecția de tablouri, timbre, bijuterii, numismatică, obiecte și mobilier vechi nici acum nu poate fi evaluată de către Nicușor Constantinescu. El susține că "nu poate aprecia" valoarea acestor bunuri.
Colecția sa de mașini a rămas și ea intactă: șeful CJC are o șalupă de agre-ment, un Aro, un Jaguar, un Volkswagen Golf, un Fiat și un Land Rover.
Liderul județean se mai mândrește cu șapte terenuri intravilane în București, Tulcea, comuna Voluntari (Ilfov) și Constanța, cu două case de locuit în București și Constanța și cu una de vacanță la Piatra Neamț.
De la CJC, el a avut un venit anual de 55.711 de lei, mai mare decât cel declarat în 2009 (53.235 de lei).
În sfârșit, Nicușor Constantinescu este asociat la trei firme și acționar la alte șase societăți, valoarea totală a părților sociale și a acțiunilor fiind de aproximativ 160.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4181 secunde